Liity mukaan

Puskapartiolaiset toivottaa mukaan kaikki partiotaustasta riippumatta! Lippukunnassamme toimii ryhmiä kaikenikäisille partiolaisille. Mikäli partiotoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Viikottaisten partioiltojen lisäksi partiolaisten ohjelmaan kuuluvat päivä- ja yöretket, leirit ja erilaiset tapahtumat.

Nuorimmat partiolaiset ovat sudenpentuja (n. 7-9 -vuotiaat), jotka kokoontuvat aikuisten akeloiden (johtajien) johtamissa laumoissa.

Seikkailijat ovat noin 10-12 -vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat aikuisten sampojen (eli johtajien) johtamissa joukkueissa ja joukkue jakaantuu usein viikkoilloissa pienempiin vartioihin.

Tarpojat ovat noin 12-15 -vuotiaita partiolaisia, jotka tapaavat viikkoilloissa vartioissa. Vartion viikkoiltoja johtaa muutamia vuosia vanhempi samoaja aikuisen tuella.

15-18 -vuotiaat partiolaiset ovat samoajia ja kokoontuvat partioiltoihinsa vartiossa. Vartiota johtaa vertaisjohtaja, eli toinen samoaja. Aikuiset tukevat toimintaa.

Partio on harrastus myös aikuisille! Partiossa toimii – ja tarvitaan – aikuisia monenlaisissa tehtävissä, aikuiset mahdollistavat toimintaa lapsille ja nuorille sekä saavat itse harrastaa.

Ennen kouluikää lapset ovat tervetulleita mukaan perhepartiotoimintaan, jossa koko perhe voi harrastaa yhdessä