Puskapartiolaisten ilta 21.8.2023 alkaen klo 18

Maanantaina 21.8.2023 alkaen klo 18 - (Kvartsikuja 4, 01150 Söderkulla)

Tervetuloa Puskapartiolaisten iltaan!

Haluamme kutsua sinut mukaan tutustumaan partion maailmaan ja kokemaan unohtumattomia seikkailuja luonnon keskellä. Puskapartiolaisten ilta on tilaisuus, jossa pääset kurkistamaan partion monipuoliseen toimintaan ja oppimaan uusia taitoja yhdessä muiden seikkailijoiden kanssa.

Lippukuntamme, Puskapartiolaiset, on aktiivinen ja innostava yhteisö, joka tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden kasvaa, oppia ja nauttia luonnosta yhdessä. Tämänhetkinen tilanteemme kaipaa kuitenkin vahvistusta. Tarvitsemme lisää aikuisia ja vanhempia mukaan viemään eteenpäin laadukasta partiotoimintaamme. Sinun panoksesi voi olla ratkaiseva osa tätä tarinaa.

Partio on vapaaehtoisvoimin järjestettyä toimintaa, joka tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa ja kasvaa yksilönä sekä ryhmän jäsenenä. Se on enemmän kuin harrastus – se on yhteisö, jossa jaetaan taitoja, kokemuksia ja ystävyyksiä. Partio <3

Puskapartiolaisten illassa pääset tutustumaan partiotoimintaan ja mitä kaikkea partio voisi olla. Erilaisia partioaktiviteetteja, kuten trangian käyttöä ja telttojen pystytystä. Tule tutustumaan koloomme ja selvittämään, miten voit olla osa tätä innostavaa yhteisöä. Jokainen voi löytää oman paikkansa ja oman panoksensa lippukuntamme toiminnassa.

Olipa sinulla aikaisempaa kokemusta partioista tai ei, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ota askel kohti uusia seikkailuja ja tule Puskapartiolaisten iltaan 21.8.2023 klo 18 alkaen osoitteeseen Kvartsitie 4, 01150 Söderkulla. Tule mukaan tutustumaan, oppimaan ja innostumaan – yhdessä voimme tehdä partioista unohtumattoman seikkailun kaikille!

Lämpimästi tervetuloa!

Puskapartiolaiset