Puskapartiolaisten ajankohtainen tilanne ja tärkeä kutsu!

Tervehdys kaikille Puskapartiolaisille ja tuleville seikkailijoille!

Haluan jakaa kanssanne kuulumisia lippukuntamme tilanteesta. Olemme ylpeitä siitä, miten paljon olemme yhdessä saavuttaneet ja kuinka monta unohtumatonta hetkeä olemme luoneet luonnon keskellä. Kuitenkin nyt on tärkeää pysähtyä hetkeksi ja katsoa eteenpäin.

Partiotoimintamme on mahdollista kiitos teidän, arvoisat vapaaehtoiset. Olette sydän ja sielu, jotka omistautuvat lastemme ja nuortemme harrastusmahdollisuuksille. Olette tehneet mahtavaa työtä ja olemme kiitollisia jokaisesta panoksestanne.

Tarvitsemme kiireesti uusia aikuisia ja vanhempia mukaan riveihimme! Toimintamme lasten ja nuorten parissa on arvokasta ja merkityksellistä, mutta se vaatii myös riittävästi voimavaroja. Yhdessä voimme varmistaa, että tuleville sukupolville tarjotaan laadukasta ja mukaansatempaavaa partiotoimintaa.

Kutsun teidät kaikki mukaan jakamaan osaamistanne, ideoitanne ja aikaanne. Voit olla osa lippukunnan vetämistä ryhmistä, auttaa tapahtumien järjestelyissä tai vaikka tuoda uutta energiaa toimintaamme. Kaikki panokset ovat arvokkaita!

Lupaan, että uusiin tehtäviin astuminen tuo mukanaan paljon iloa, uusia ystävyyksiä ja tietysti unohtumattomia seikkailuja. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden Puskapartiolaisia!

Jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä. Voit olla yhteydessä suoraan minuun sähköpostilla (lippukunnanjohtaja@puskapartiolaiset.fi) tai sitten somekanavien kautta. Yhdessä teemme Puskapartiolaisista entistäkin vahvemman ja upeamman yhteisön!

Kiitos, että olette osa tätä mahtavaa joukkoa. Nähdään seikkailun äärellä!

Partioterveisin,

Justus Berner

Lippukunnanjohtaja